Yoga online med YOGOBE

Yogobe är Nordens största portal för yoga och träning online. Här kan du yoga med Sveriges allra bästa yogalärare - i ditt eget vardagsrum! Se här vilka yogaklasser jag rekommenderar!

Tänk att bara få plocka fram datorn eller telefonen, och ha tillgång till tusentals yogaklasser, träningsprogram, inspirationsvideos och föreläsningar – obegränsat. Att titta på, vart du än är, i din egen takt. Via Yogobe, så har du just exakt det. Det kostar inte mer än ett träningskort, och du har fri tillgång till allt material. Är du student, behöver du inte ens betala, då har du gratis tillgång till allt material via mecenat.

För att underlätta för dig har jag valt ut ett par spellistor som jag rekommenderar. Här finns ett par korta klasser med tema; Vila, Lugn och Ro, Energi, Glad kropp och Glatt Sinne. Det är min egen lilla ordination till dig med klasser jag själv tycker om. Du hittar mina spellistor via min profilsida på Yogobe : HÄR.
Om du har fått yoga utskrivet på recept av din vårdgivare så kan jag rekommendera dessa klasser. Dom är säkra och effektiva för alla att använda.

Använder du dessutom koden ”Yogadoktorn” när du registrerar dig på Yogobe så får du testa Yogobes tjänster en hel månad gratis!

About the author

Leave a Reply

Yoga Doktorn

Med en fot i forskning/medicin och en i det österländska perspektivet av välmående har jag samlat på mig kunskap om hur vi kan hand tar hand om oss själva och må bra.

Kategorier

Nyhetsbrev