Retreats & Kurser

Ge dig själv den bästa investeringen

Retreats

med yogadoktorn

Tid för maximal återhämtning samtidigt som du får chansen att lära dig om din kropp, ditt nervsystem, och hur du påverkas av inre och yttre stress. Några av de ämnen vi berör under mina retreats är bland annat:

HUR VI KÄNNER IGEN DÅLIG OCH BRA STRES

KOPPEN PÅVERKAN AV LÅNGVARIG STRESS

ASLAPPNING & BERÖRINGS HÄLSOEFFEKTER

VAD ÄR VILA & VARFÖR ÄR DET VIKTIGT

YOGA - MEDITATION - ANDNINGSÖVNINGAR

ENKLA TEKNIKER FÖR ATT SLAPPNA AV

Med Elin Sandberg & Anna Åkerlund

Restorative Retreat

Vad är att "bara vara"?

Ibland handlar det inte om att lära sig yoga – att uppnå något, göra avancerade kroppspositioner, eller lära sig hur man mediterar. Ibland kan det vara skönt att bara göra. Inse att yogan är ingenting vi någonsin behöver lära oss, utan bara göra. Att få möjligheten att hitta tillbaka till sig själv, och nuet.

Välkommen till en helg där du får landa, läka och stärka dig själv. En helg fylld av värdefulla verktyg för att blicka inåt, känna efter och återskapa din egen balans i både kropp och sinne. Du får i lugn och ro återladda batterierna omgiven av vacker miljö med yoga, meditation och fantastisk mat, härlig närvaro, skratt och dans. Men framförallt, en helg där du bara får vara.

NÄR : April 2019
VAR : Asphyttans Metta House Filipstad

Ankomst fredag kväll. Avfärd söndag efter lunch. Helpension och sovplats i delat rum ingår i priset.

PRIS, INFO & ANMÄLAN : Kommer snart!

Läs mer om Asphyttan här!

Vill du följa med till

Thailand våren 2020?

Intresseanmälan öppen nu!

Följ med till härliga Koh Phangan våren 2020 för en vecka med yoga, sol, närvaro. En vecka där du får kombinera träning och vila, att göra och att vara. En vecka där du får chansen att djupdyka in i yogan, men framförallt, komma lite närmre dig själv.

Vill du följa med?
Retreatet planeras en vecka i slutet av mars.

Mer info kommer inom kort.

Välkommen att skicka in en intresseanmälan till elin@yogadoktorn.se

Kurser

Mer info om alla mina kurser

Vila & Vara

8 veckors yoga

För dig som nybörjare eller dig som vill fördjupa dig i yogan, eller bara vill landa med 75 minuters lugn och ro och återhämtning. Mindre teknik och instruktioner, mer fokus på att bara få vara och vila. Med utgångspunkt ur lugn hatha yoga, medicinsk yoga och yin.

Den här kursen passar dig som total nybörjare, men passar även dig som har yogat ett tag, men som vill fördjupa dig och bredda dina kunskaper om yoga.

Nytt för våren 2020 är temat : Yamas/Niyamas, där vi varje klass kommer att fokusera på en av yogans etiska principer, för att fördjupa vår yogaträning, på och utanför mattan.

Ps. Drop in möjligt i mån av plats, bokning via sms eller mail!

NÄSTA START
Januari 2019

Onsdagar 19.15-20.30, start vecka 2
Längd: 8 veckor

VAR : Nygatans Yoga, Nygatan 38 Örebro

PRIS : 1200 kr

ANMÄLAN : Skicka namn och adress till info@yogadoktorn.se

Yoga som medicin

En hel dags workshop med Yogadoktorn

Hur fungerar yoga? Varför är yoga så bra? Kan yoga användas som ett komplement till medicin – och vad har spiritualitet med hälsa att göra?

Varmt välkommen till en heldagsworkshop och föreläsning med yogadoktorn Elin Sandberg – läkare, yogalärare och forskare. Under denna dag får du lära dig grunderna i yoga och hur yoga kan användas för läkning. Här möts den österländska och den västerländska medicinen och synen på människan. Dagen kommer att handla om fysiologi, hälsa, etik, spiritualitet, friskfaktorer och empowerment – allt i en härlig mix, presenterat på ett lättsamt och lättillgängligt sätt så att alla kan hänga med. 

NÄSTA WORKSHOP
20 Oktober 2018

VAR : MediYogainstitutet, Värtavägen 35 Stockholm

PRIS : 950 kr

ANMÄLAN : Mer info HÄR