Retreats & Kurser

Ge dig själv den bästa investeringen

Retreats

Tid för maximal återhämtning samtidigt som du får chansen att lära dig om din kropp, ditt nervsystem, och hur du påverkas av inre och yttre stress. Några av de ämnen vi berör under mina retreats är bland annat:

HUR VI KÄNNER IGEN DÅLIG OCH BRA STRES

KOPPEN PÅVERKAN AV LÅNGVARIG STRESS

ASLAPPNING & BERÖRINGS HÄLSOEFFEKTER

VAD ÄR VILA & VARFÖR ÄR DET VIKTIGT

YOGA - MEDITATION - ANDNINGSÖVNINGAR

ENKLA TEKNIKER FÖR ATT SLAPPNA AV

Med Elin Sandberg & Anna Åkerlund

Restorative Retreat

Vad är att "bara vara"?

Ibland handlar det inte om att lära sig yoga – att uppnå något, göra avancerade kroppspositioner, eller lära sig hur man mediterar. Ibland kan det vara skönt att bara göra. Inse att yogan är ingenting vi någonsin behöver lära oss, utan bara göra. Att få möjligheten att hitta tillbaka till sig själv, och nuet.

Välkommen till en helg där du får landa, läka och stärka dig själv. En helg fylld av värdefulla verktyg för att blicka inåt, känna efter och återskapa din egen balans i både kropp och sinne. Du får i lugn och ro återladda batterierna omgiven av vacker miljö med yoga, meditation och fantastisk mat, härlig närvaro, skratt och dans. Men framförallt, en helg där du bara får vara.

NÄR : 11-13 Oktober
VAR : Asphyttans Metta House Filipstad

Ankomst fredag kväll. Avfärd söndag efter lunch. Helpension och sovplats i delat rum ingår i priset.

PRIS, INFO & ANMÄLAN : Fullbokat

Läs mer om Asphyttan här!

Fiskabäck, Österlen

Vila & Vara Retreat

Anmälan öppen!

Mitt i Verkeåns naturreservat vid Brösarps magiska backar ligger vackra Fiskabäck Österlen. En gård där lyxen är det enkla, och här bjuder jag in till en hel helg med temat Vila och Vara. Det här är en helg för dig som vill komma bort och göra ingenting alls. En helg i långsamt tempo och kravlöshet. En helg utan prestationskrav. En helg där vi får öva på att inte göra någonting alls. Du ska inte få lära dig någonting, du ska bara få vara. Och vad vore bättre än att landa in till en vacker miljö på Österlen, tystnaden och stillsamheten på landet, närande mat, vackra möten och en sprakande eldstad i yogasalen med stengolv och varma filtar.

Helgens tema är:
– Läkning, hur kan vi ta hand om oss själva för att må bra i kropp, sinne och själ?

Denna helg är öppen för alla från den mer vana yogin till dig som inte har någon förkunskap om yoga. Det här är en helg för dig som vill vila och återhämta dig, men också åka hem med en ökad förståelse över vad yoga gör med oss, och hur vi kan använda yoga för att ta hand om oss och må bra både kroppsligt, själsligt och mentalt.

Verktygen vi kommer att använda är lugn yoga, meditation, självreflektion, närande mat och medveten beröring.

PRAKTISKA DETALJER

När:11-12 januari. Möjlighet att checka in den 10 janurai finns.
Pris: 3500 kr
Incheckning: Lördag förmiddag. Det finns mötjlighet att checka in fredag kväll för de som vill sova en extra natt på gården mot en avgift.
Anmälan: mail till mickeolinnea@gmail.com
Mat & logi: Plats i delat rum i japansk futon-säng. Lakan och handdukar ingår. Plant-baserad hälsosam mat ingår.

Kurser

Mer info om alla mina kurser

Vila & Vara

8 veckors yoga

För dig som nybörjare eller dig som vill fördjupa dig i yogan, eller bara vill landa med 75 minuters lugn och ro och återhämtning. Mindre teknik och instruktioner, mer fokus på att bara få vara och vila. Med utgångspunkt ur lugn hatha yoga, medicinsk yoga och yin.

Den här kursen passar dig som total nybörjare, men passar även dig som har yogat ett tag, men som vill fördjupa dig och bredda dina kunskaper om yoga.

Ps. Drop in möjligt i mån av plats, bokning via sms eller mail!

NÄSTA START
Vecka 44 2019

Onsdagar 17.30-18.45
Längd: 8 veckor

VAR : Nygatans Yoga, Nygatan 38 Örebro

PRIS : 1500 kr

ANMÄLAN : Skicka namn och adress till info@yogadoktorn.se

Yoga som medicin

En hel dags workshop

Hur fungerar yoga? Varför är yoga så bra? Kan yoga användas som ett komplement till medicin – och vad har spiritualitet med hälsa att göra?

Arbetar du i sjukvården? Och vill du lära dig mer om yoga samt få inspiration för hur yoga kan användas som komplemet till medicin? Då är det här en dag för dig!
Under denna dag får du lära dig grunderna i yoga och hur yoga kan användas för att stärka hälsa. Här möts den österländska och den västerländska medicinen och synen på människan. Dagen kommer att handla om fysiologi, hälsa, etik, spiritualitet, friskfaktorer och empowerment – allt i en härlig mix, presenterat på ett lättsamt och lättillgängligt sätt så att alla kan hänga med.Vi blandar teori och praktik.

 

NÄSTA WORKSHOP
Mer info kommer snart

VAR : Mer info kommer snart

PRIS : Mer info kommer snart

ANMÄLAN : Mer info kommer snart