Thailand våren 2020

Vad är ett retreat?

Önskar du att få komma bort en vecka, bara ta hand om dig själv, äta god mat och få massor av tid för egentid, vila och reflektion. Önskar du få komma bort en vecka, få en paus från vardagen och få chans för maximal återhämtning, kombinera egentid med härliga möten, få blanda teori med praktik och lära dig mer om dig själv och din kropp i en kravlös härlig miljö, där det är okej att bara vara. Önskar du få ta hand om din kropp och din själ lite extra.
Då kanske ett retreat är något för dig!

23-29 mars 2020

The Womanhood Yoga Week

Co-Creation med Elin Sandberg och Victoria Palm

Tillsammans med Victoria Palm välkomnar vi alla kvinnor, damer, tjejer, brudar, till en vecka i Thailand där vi kommer att yoga, mysa, slappna av, dansa, skratta, ha roligt, växa, utvecklas, mötas och såklart – bara vara.

Vi vill skapa en plats där du tryggt kan utforska vad välmående och feminin kraft är för dig – tillsammans med endast kvinnor. Vi bjuder in till en vecka av yoga, mat, sol, workshops och vila på den tropiska paradisön Koh Phangan under våren 2020.

Save the date – mer info kommer snart!

Yoga, sol & meditation

Yogavecka för läkare

30 mars - 5 april 2020

Är du läkare, van att ge till alla andra men sällan till dig själv?
Vill du ge dig själv en vecka med sol, yoga och meditation? Skulle du vilja vässa din verktygslåda med nya terapeutiska verktyg för hur du kan hjälpa dig själv och andra?
Är du nyfiken på yoga, fast ännu inte riktigt förstått vad det är och hur det kan användas terapeutiskt?
Vill du följa med till en paradisö i Thailand för en hel vecka med yoga, inspiration, nätverkande och återhämtning i mars 2020?

Eller, vill du bara komma bort en vecka, där du får vila upp dig, sola och bada, sova ut, bli serverad god mat och härlig yoga, och bara, bara få ta hand om dig själv en stund?

Då är det här kanske en vecka för dig.