Fina ord om mig

Recensioner

Fina ord

Sagt om mig och min verksamhet
 • Jag har begränsad fysik, men yogan har funnit en plats i mitt liv och kommer att stanna! Jag mår sååå bra, även av den lilla lilla del jag klarar av att utföra i nuläget- kan bara gissa hur bra jag kommer att må när jag klarar hela rörelserna! Jag är så tacksam för detta, att du peppade mig att anmäla mig trots mina förutsättningar. Jag har hittat något jag verkligen behöver för att jobba mot hälsa på alla plan.

  Anonym, 50
  Sagt om den terapeutiska yoga
 • En otroligt givande och inspirerande föreläsning. Elin är oerhört karismatisk och presenterar yoga, forskning och vetenskap på ett mycket trevligt och lättförståeligt sätt. Klockren föreläsning som alla har nytta av.

  - EnRival AB
 • Bästa stället och finaste Yogadoktorn!
  Här har jag lärt mig att andas igen och slappnat av som jag aldrig gjort förut. Terapeutisk yoga med Elin kan jag varmt rekommendera. Här varvas teori med praktik och en härlig gemenskap tillsammans med de andra deltagarna.

  Hanna, 40
 • Yogan hos Elin är en väldigt skön paus från veckans alla prestationskrav. Att bara få vara i lugn och ro precis som man är ger ett tillskott av ny välbehövlig energi. Rekommenderas varmt!

  Susanne, 45
 • Den bästa stunden på veckan är torsdagens nybörjaryoga. Rörelser förklaras på ett pedagogiskt sätt, varför vi gör som vi gör i yogan. Viktigt!! Cyklar alltid hem med ro i själ och kropp och med en längtan efter mer!

  Helene, 45
 • Bästa dagen på veckan, alltid både lugn och fylld med energi. Elin är pedagogisk, tydlig, öppen och välkomnande!

  Alice, 25
  läkarstudent