Lär dig mer

Föredrag • Föreläsningar • Workshops

Att leva hållbart

Yoga med stöd från forskning och vetenskapen

Varför springer vi så fort? Vart är vi på väg? Och vad är målet egentligen? Vi vet att stress är en av de viktigaste orsakerna till sänkt fysisk och psykisk hälsa. Ändå är det få som drar i handbromsen.

Det här är ett föredrag om att leva hållbart. På ett interaktivt, lättsamt och inspirerande sätt blandar Elin teori och praktik, forskning, vetenskap och livsfilosofi tillsammans med tid för eftertanke och reflektion. Det här är långt bortom pekpinnar, istället erbjuds du ögonöppnare för hur just du kan sänka vardagsstressen och anpassa ditt liv för att må så bra som möjligt utifrån dina egna förutsättningar.

”Min filosofi är att både fakta och yoga ska vara enkelt. Jag har erfarenhet av att tala för både små och stora grupper, studenter, hälso- och sjukvårdspersonal och företagsledare.”

"Haft Elin som föreläsare på ett företagsevent. Mycket uppskattat då hon på ett roligt och engagerande sätt berättade om mindfulness och yoga. Blandade praktiska övningar med forskningsbaserad teori på ett enkelt men ändå utförligt sätt."