Lär dig mer

Föredrag • Föreläsningar • Workshops

Yoga & meditation

Med stöd från forskningen och den moderna vetenskapen

Stress är en av de viktigaste orsakerna till ohälsa. Det är viktigt att förstå att den bästa vägen till målet inte är att ta sig dit så fort som möjligt, utan att faktiskt göra det hållbart och säkert. Det kan vara otroligt mycket värt att stanna upp ibland, ge sig själv och sina anställda tid för återhämtning och vila. Studier har visat att yoga på jobb minskar sjukskrivningar och arbetsrelaterad ohälsa.

Visste du förresten att kreativitet främjas av avslappning? Det är först när vi låter hjärnan vila och sätta tankeverksamheten på paus som nya idéer väcks till liv. Detta är ju faktiskt otroligt användbart om du vill ta ditt arbete och dina personliga mål framåt, och inte stå och stampa kvar i gamla hjulspår.

Jag håller föreläsningar om yoga, stress och återhämtning samt workshops med enkla yogaövningar och avslappningstekniker som lätt kan appliceras i det dagliga livet. Min filosofi är att yoga ska vara enkelt, och ska kunna göras överallt – av vem som helst. Jag tvättar gärna bort ”flummet” från yoga, och berättar om hur vi påverkas av yoga, meditation och avslappning med stöd från forskningen och den moderna vetenskapen.

Företag & Skolor

Jag kommer gärna till ditt företag, arbetsgrupp eller annat sammanhang och inspirerar till ett hållbart liv genom kortare föredrag, föreläsning, workshop eller annat upplägg.

FÖRELÄSNINGSTITLAR

– Hur funkar yoga?
De medicinska effekterna av yoga

– Hur mår du?
En föreläsning om att må bra

– Varför så stressad?
En föreläsning om stresshantering och yoga

Boka mig

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att boka mig