DITT BIDRAG ÄR VIKTIGT!

Yogadoktorns podcast är än så länge fri från reklam. Den är gratis, för att alla ska kunna ta del av den. För att jag vill sprida kunskap, men framförallt, att ALLA ska få tillgång till enkel yoga och antistress i vardagen. Ditt bidrag hjälper mig att hålla en hög kvalitet på podden, det hjälper mig också att sprida podden samt få in intressanta gäster att intervjua.

Min dröm är att alla ska kunna få tillgång till yoga. Gammal som ung, rik som fattig. Dom som har mycket tid, och dom som knappt har någon tid alls. Jag vill sänka trösklarna. Jag vill hjälpa till att sprida en yoga, som inte kräver en yogastudio, en yogamatta och en lärare som ger instruktioner. Jag vill att ALLA ska få tillgång till yoga, gratis, enkelt och lättillgängligt. Till dig i sjukhussängen, på äldreboendet, till dig som helst vill stanna hemma, som bor utomlands, till dig som har barn, till dig som lever ensam. Eller till dig som har allt, men ändå önskar en stund att bara få vara med dig själv.

Därför startade jag ”Yogadoktorns Podcast” och ”Ordination Yoga”.

Det går nu att stötta mitt arbete genom att swisha direkt till mitt företagskonto. Pengarna skattas och momsas precis som vanliga gåvor. Väljer du att swisha ett bidrag på över 1000 kronor kommer jag att nämna dig i kommande poddavsnitt. Har du ett företag som vill stötta mig, ta gärna kontakt med mig så hittar vi ett bra upplägg.

Du skänker ditt bidrag genom att Swisha en valfri summa till:

123 214 28 83

Med min hand på mitt hjärta, TACK!
About the author

Leave a Reply

Yoga Doktorn

Med en fot i forskning/medicin och en i det österländska perspektivet av välmående har jag samlat på mig kunskap om hur vi kan hand tar hand om oss själva och må bra.

Kategorier

Nyhetsbrev